Aspirant - 7-9 klasse

For fodboldspillere i 7-9 klasse udbydes individuel fodboldtræning op til to gange i ugen, som supplement til træningen i udøvernes klubber. Træningen foregår i små grupper med 1 træner pr max 8 spillere og har fokus på at give udøverne en bred basis af færdigheder, så de har de bedste forudsætninger for at blive dygtige på lang sigt. 

Træningen har særligt fokus på de individuelle tekniske og taktiske færdigheder samt udøvernes evne til at sætte god procesmål og evaluere konstruktivt på deres træning og kampe. Derudover er et gennemgående tema at gøre udøverne bevidste om hvordan de kan træne med kvalitet ved at optimere søvn, kost, mentalt fokus og planlægning af deres hverdag.

Tidspunkter:

Onsdag: 15.30-18.00 (fodbold + fysisk træning)

Fredag:  15.30-17.30 (fysisk træning + fodbold)

Pris:

550kr/md for 1 gang fodbold

750kr/md for 2 gange fodbold 

(Der kan søges tilskud - læs nærmere her)

Kernen i Talent Billund er Basislinjen hvor udøverne får mulighed for at lave relationer på tværs af køn, alder og idrætsgren. Derfor er alle elever også tilknyttet denne del, da vi tror på at relationer og videndeling er fundamentet for et bæredygtig talentudviklingsmiljø. Med adgang til ressourcepersoner indenfor forskellige områder, lærer vi eleverne at søge den hjælp de har brug for, dele viden og modet til at lave fejl. Den fælles platform er den fysiske træning hvor der trænes på tværs af idrætsgrene og her fungerer sportspsykologien, fysioterapi og sportsernæring som en integreret del af hverdagen og træningen. Dermed isoleres ekspertydelser ikke til mødelokaler og 1:1 sessioner, men foregår som en naturlig del af den daglige træning og sparring. 

Som fodboldspiller foregår den fysisk træning i forbindelse med fodboldtræning og er typisk i form af styrketræning eller konditionstræning. Der laves relevante fysisk test i løbet af året, for at følge elevernes udvikling og programmer tilpasses den enkeltes behov. Der er er adgang til basislinjen alle dage, hvilket betyder at udøverne kan tilpasse træningen til deres hverdag og klubtræning.

Læs mere om de enkelte indsatsområder herunder:

 

- Fysisk træning

- Sportspsykologi

- Sportsernæring

- Fysioterapi

Basislinje