Billund grundskole på besøg i Grindsted


Billund, Sdr. Omme og Grindsted er alle tre byer med lokale grundskoler, der har til formål at tilbyde sjov, varieret og individuel træning i hhv. håndbold og fodbold. Disse lokale tilbud skal i samarbejde med foreningerne, være med til at sikre fastholdelse af børnene i deres lokale klubber. Foruden den lokale, ugentlige træning på tværs af alder og køn, så besøger grundskoleeleverne hinanden med jævne mellemrum, for at indgå i nye relationer, træningsgrupper og fordi det er sjovt at træne sammen med andre sportsglade børn. Senest har Billund grundskole været på besøg i Grindsted i fredags, hvor der blev trænet forsvar, finter og spillet en intens håndvolleyturnering.


Anna Nissen, U13 Grindsted GIF & Lauge Johnsen, U11 Billund IF


"Jeg går på grundskolen, fordi vi træner mange forskellige og sjove ting, og det er fedt at være sammen med andre på tværs af alder og køn."

Anna Nissen, U13 spiller i Grindsted GIF


På Grundskolen vil vi gerne være med til at bidrage til langsigtet udvikling og motivation baseret på et trygt læringsmiljø og en bred basis, og du bliver derfor trænet i en lang række færdigheder og forskellige positioner, samt kan skifte mellem håndbold og fodbold.


Du kan læse meget mere om grundskolen og dens indhold her.

Tobias Søgaard, U11- Billund IF & Ida Kirk, U11 - Grindsted GIF