Ny fodboldansvarlig i Talent Billund


Lasse Roost Rasmussen er pr 1.november tilknyttet Talent Billlund som ansvarlig for fodboldlinjen. Lasse er cand.scient i konkurrence- og eliteidræt og har tidligere trænet U15 drenge i TPI. Derudover har han selv spillet i 2.division i TPI og KB samt spillet ungdomsdivisionsniveau i Næsby og Kolding FC.


Lasse har til ansvar at udvikle det samlede fodbold tilbud omkring Talent Billund. Han vil både indgå som træner, men også fokusere på udvikling af de trænertalenter, som allerede er tilknyttet setuppet. Derudover vil Lasse fokusere på løbende dialog med de lokale fodboldklubber, så Talent Billund bedst muligt kan understøtte de behov foreningerne har.


"Jeg ser det som en stor mulighed at være med til at starte et talentudviklingsmiljø op fra bunden, og har allerede mærket en god opbakning til projektet i mine første uger . Jeg er meget ydmyg omkring opgaven og glæder mig til at samarbejde med de engagerede trænere og foreninger i kommunen, så vi sammen kan løfte tilbuddet for alle de unge fodboldspillere"Mere end fodboldtræning

Målet med træningstilbuddet er at lave et stærkt fællesskab, som et supplement til klubtræningerne, hvor der er færre spillere pr. træner (maks 8) og dermed kunne give mere opmærksomhed til den enkeltes udvikling.


Udover den taktiske og tekniske udvikling på fodboldbanen, er der et stort fokus på at inddrage udøverne i træningen for at udvikle ansvarlighed og refleksionsevne. Vi arbejder bla.a. struktureret med målsætninger og evalueringsstrategier og giver udøverne værktøjer til at håndtere de svære tanker og følelser der kan komme i forbindelse med kamp. Hør Fahim og Bertil, der begge er tilknyttet Aspirant-linjen, fortælle om hvad de får ud af Talent Billund træningerne: