Der udbydes svømmetræning tre morgener i ugen, hvor to af dem er superviseret af træner René Kjær Olsen som også er tilknyttet Grindsted Svømmeklub. Udøverne får med morgentræningen ekstra fokus på teknik, start og vendinger og får mulighed for at balancere hverdagen med skole og træning bedre, ved at kunne træne om morgenen.


Udøverne deltager udover svømmetræningen i fællesskabet på tværs af idrætsgrene gennem basislinjen, som du kan læse mere om nederst på siden.

Pris: 1000kr / md (inklusiv morgenmad fredag) i 11 måneder. 

årsgebyr 2500kr (dækker tøjpakke for 2500kr)

(Der kan søges tilskud - læs nærmere om kriterier her)


Træningstider:
Mandag: 0600-0730

Onsdag: 0600-0730

Fredag: 0700-0900 (inkl.morgenmad)

Svømning

Kernen i Talent Billund er Basislinjen hvor udøverne får mulighed for at lave relationer på tværs af køn, alder og idrætsgren. Derfor er alle elever også tilknyttet denne del, da vi tror på at relationer og videndeling er fundamentet for et bæredygtig talentudviklingsmiljø. Med adgang til ressourcepersoner indenfor forskellige områder, lærer vi eleverne at søge den hjælp de har brug for, dele viden og modet til at lave fejl. Den fælles platform er den fysiske træning hvor der trænes på tværs af idrætsgrene og her fungerer sportspsykologien, fysioterapi og sportsernæring som en integreret del af hverdagen og træningen. Dermed isoleres ekspertydelser ikke til mødelokaler og 1:1 sessioner, men foregår som en naturlig del af den daglige træning og sparring. 

 

Der laves relevante fysisk test i løbet af året, for at følge elevernes udvikling og programmerne tilpasses den enkeltes behov. Der er er adgang til basislinjen alle dage, hvilket betyder at udøverne kan tilpasse træningen til deres hverdag og klubtræning.

Læs mere om de enkelte indsatsområder herunder:

 

- Fysisk træning

- Sportspsykologi

- Sportsernæring

- Fysioterapi

Basislinje